Nga Kozma Borova

Keto foto te vitit 1981 i mora para disa vitesh ne nje faqe “Onide Donati” dhe aty shkruhej (SCUTARI-IL-LAGO-1-5, liqeni i Shkodres). Tre te fundit, sic e thane te gjithe dje, ishin nga Pogradeci. Po dy te parat Pogradeci eshte?

Fotot: Onide Donati, Shqipër 1981/Naishtedikur.info