Një video e rrallë për Shqiperine dhe Mbretin Zogu i I në vitin 1933 nga Herman Bernstein, i cili ishte ambasador i Amerikës në Shqipëri.

Videoja është publikuar nga Arkivi i Qendrës së Historisë Hebraike në Nju Jork. Në video shihet Mbreti Zog dhe ministri (ambasadori) Bernstein i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.