Filmi “Si gjithë të tjerët” prodhim i vitit 1981. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Ruzhdi Pulaha, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit
Vullneti i rritur në shtëpinë fëmijës sapo ka mbaruar ushtrinë dhe duhet të zgjidhë një sërë problemesh. Për këtë ai gjen mbështetje tek drejtoresha e shtëpisë së fëmijës dhe tek Nasho ustai i repartit ku ai punonte para ushtrisë të cilët ndërhyjnë në familjen e Jetës vajzës që ai dashuron. Vullneti ndjen se po hyn në jetë si gjithë të tjerët.

Aktorët në role
Edmond Topi……….. Vullneti
Matilda Makoçi…….. Jeta
Tinka Kurti……….. drejtoreshë Vangjelia
Thimi Filipi………. Nasho

Antoneta Papapavli…. mamaja e Jetës
Bep Shiroka……….. babai i Jetës
Genti Malko………..
Ali Bega………….. shoku Foto
Petraq Xhillari
Artan Sejko