Shfaqja madhështore e fishekzjarreve veshi kryeqytetin e Australisë, Sidnej, si i dyti vend në botë, që mirëpret Vitin e Ri 2020!

Viti i Ri u prit me një spektakël fishekzjarresh dhe të tjera mjete piroteknike në Sidnej, Perth, Kanberra, Adelajde dhe në të tjera qytete të mëdha.

Rreth dy orë më parë, Viti i Ri u prit në Zelandën e Re.

Burimi: Konica.al