Sot është një nga ato ditë tr, agjike,nga ato ditë kur dhimbja nuk të jep fjalë, por është edhe një ditë ku duhet të jemi bashkë më shumë se kurrë.

Sëbashku me #RrënjëShqiptare kam nisur mbledhjen e fondeve për familjet e prekura nga tërmetet !! Sot ju kërkoj të bëhemi bashkë nga kudo e të ndihmojmë famijet e prekura.

Bëni donacionet tuaja drejtëpërdrejtë në linkun më poshtë dhe shpërndajeni kudo këtë thirrje !!

https://www.facebook.com/donate/808707519583039/3364207013617685/

Sot jemi të gjithë të prekur dhe jemi të gjithë bashkë !! Bashkë jemi më të fortë !!