Stolat në park
Stolat në park

Filmi “Stolat në park” prodhim i vitit 1988.

Regjia: Bujar Kapexhiu, Skenari: Pullumb Kallfa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Rexhep Hasimi.

Përmbajtja e filmit

Shumë pallto të dashuruarish të qytetit shkojnë direkt për pastrim kimik mbas uljes në stolat e sapolyer të parkut të qytetit. Midis tyre është Edlira e bija e shefes së pastrimit kimik. Prindërit e saj fillojnë hetimin për të njohur dhëndërin e tyre të ardhshëm. Një shkrimtar i shkëputur nga jeta dhe që ankohet gjithmonë për fatin e keq të punëve të tij ndihmon në “hetime”.

Aktorët

 • Agim Qirjaqi … Aleks Pasku
 • Pavlina Mani … Antigona
 • Eva Alikaj … Edlira Sako
 • Anastas Kristofori … Pirro
 • Kled Kapexhiu … Eri, vellai i Edlires
 • Elida Janushi … Nora
 • Andon Qesari … Regjisori
 • Merkur Bozgo … Drejtori
 • Vilson Gjoça
 • Melpomeni Çobani
 • Met Bega … kushuri i Edlirës
 • Veli Rada … kushuri i Edlirës
 • Xhevair Zeneli … kushuri i Edlirës
 • Mariana Kondi … punetore e lavanterise