Në vijim të publikimit të fotove të Michel Setboun nga Shqipëria e 1991-s, gazeta TemA po sjell imazhe të rralla nga gjëndja e fshatarëve dhe jeta e tyre e përditshme në atë kohë.

Fshatarët e shkretë punonin gjithë ditën tokat që dikur i kishin pasur të tyret, për një copë bukë. Ata që e kanë jetuar atë kohë, e dinë se çfarë tmerri ishte të punoje nga mëngjesi në darkë me barkun bosh.