Sa kushton deri në aeroport?

– Taksi! – Sa lekë kushton deri në aeroport?
– 25 mijë lekë!
– Po nëse marr edhe të dashurën me vete?
– I njëjti çmim!
– E shef zemër që nuk vlen asnjë lek…

—-

Tre pijanec hipin ne nje tax

Shoferi i dalloj qe ishin te pire dhe vetem sa e ndezi dhe e
fiku makinen nuk e levizi nga vendi dhe i tha mberitem .
Zbresin keta i pari i dha leket i dyti e falenderoi ndersa i
treti i dha nje grusht .

Taksixhiu e pandehu se e kuptoi ky dhe i thote :

– Cpate qe me gjuajte .
Pijaneci ja kthen :
– Heres tjeter kontrolloje shpejtesin se desh na…

—-

Taksi për tre persona

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin:
– Sa kushton deri në Krujë për tre persona?

Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!
Të dehurit i thonë taksistit:
– E ti, nuk po vjen me neve a?

—-

Gruaja e inatosur

Vjen gruaja e nervozuar në shtëpi.
– Zemër, do ta padis taksisti në gjykatë. Sot, në dy raste për pak sa nuk më vrau.
– Mos u ngut zemër. T’i japim edhe një rast…

—-