Taulanti kerkon nje moter
Taulanti kerkon nje moter

Filmi “Taulanti kërkon një motër” prodhim i vitit 1984, i shaqur me 10 janar 1984. Regjia: Xhanfize Keko, Skenari: Nexhati Tafa, Xh. Keko, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit

Taulanti 4 vjeçar fëmija i vetëm i një familje intelektuale nuk mund ta durojë më vetminë. Ai kërkon një motër. Por sa më shumë ngulmon Taulanti aq më shumë e neglizhojnë prindërit këtë kërkesë. Me ngadalë dëshira e Taulantit u pëlqen prindërve të cilët e kuptojnë se duhet ta shohin dëshirën e tij më me seriozitet dhe vëmendje.

Aktorët

  • Yllka Mujo … Zana
  • Viktor Zhusti … Piro
  • Donald Kokona … Taulanti
  • Roza Anagnosti … Luli
  • Agim Shuke … Gëzimi
  • Violeta Manushi… Tezja
  • Mimika Luca … Edukatorja
  • Sabiela Agushi … Ola
  • Xhemil Tagani … Shoferi