Demir Hyskja

Demir Hyskja. Ai përbën në vetëvete një epokë, që së bashku me të tjerë, po soset dalëngadalë. Më poshtë, ju mund të mësoni të gjitha rolet e luajtura nga i ndjeri në vite, të ofruara në një variant grafik, si dhe një fotomontazh të atyre roleve. Të gjitha të përgatitura nga  hulumtuesi i apasionuar Fetah Biza, djali i aktorit të mirënjohur të teatrit Skampa, Hysen Biza.

/tesheshi.com/