E veshur me një fustan të gjatë, të bardhë me pala, sopranoja e njohur Tefta Tashko Koço, duket mahnitëse në foton e publikuar nga Muzeun Marubi. Fotoja është zbuluar në arkivin e Kel Marubit dhe është realizuar në studion e fotografit.

Këngëtarja lirike Tefta Tashko Koço, ishte një mike e qytetit të Shkodrës dhe e skenës së teatrit “Migjeni”. Në këtë foto ajo duket se pozon pas një shfaqjeje. Fotoja është realizuar më 12 dhjetor të vitit 1936.

Gazeta Shqip