A: Robert Ndrenika – AM – (Dyli); Roland Trebicka (Dhimitri); Hajrie Rondo (Frosina); Valentina Kita (Xhevrija); Genc Fuga (Aristoteli); Zamira Kita, Enerieta Jani etj.

 

Ne kete kinokomedi goditet vesi i loto – sportit qe tani eshte kthyer ne semundje. Ngjarjet e filmit zhvillohen ne shtepine e nje mesuesi matematike, Aristidhit dhe nenes se tij Frosines.

Pikerisht ne kete shtepi mblidhen per te pare ndeshje sporti komshinj, te aferm, kasapi i vjeter Dyl, pensionisti Dhimiter me gruan kapedane Xhevrije e shume te tjere. Te gjithe jane te semure pas basteve. Nga kjo semundje fillon te vuaje edhe Dhimitri, i cili per here te pare ve nje bast, gjithe pensionin e tij. Mesazhi i kinokomedise eshte qe kete vest e mos e kthejme ne nje problem te rende social.

 Burimi: Aktoret Shqiptare