“Kur vendosa të bëhesha një këngëtare, mamaja ime më paralajmëroi se do të qëndroja e vetme për mjaft kohë. Praktikisht, ne të gjithë jemi të vetmuar. Vetmia vjen me jetën”.

“Mua më pëlqen të jem një femër në një botë meshkujsh. Mbi të gjitha, meshkujt nuk mund të veshin dot fustane, ndërsa ne mund të veshim pantallona”.

“Ne të gjithë do të vdesim një ditë. Objektivi nuk është jeta e përjetshme, por të krijuarit e diçkaje që do të zgjasë përjetë”.

“E kam vendosur prej kohësh që kurrë nuk do të eci nën hijen e dikujt tjetër. Nëse dështoj, nëse korr sukses, të paktën unë do të jetoj ashtu siç unë besoj se duhet jetuar”.

“Nëse unë do të vdes sot, mos qani, sepse unë bëra gjithçka që desha”.

“Dashuria më e madhe që ekziston, është të mësosh të duash veten”.

“Mamaja ime më ka mësuar se kur qëndron tek e vërteta dhe dikush thotë një gënjeshtër për ty, mos e kundërshto atë”.

“Ti mund t’i gënjesh njerëzit. Mund të gënjesh këdo në çdo moment të ditës, por nuk mund të gënjesh veten. Gjatë natës, kur të jesh në shtëpi, duhet të jesh i drejtë me veten tënde”.

“Unë besoj se fëmijët janë e ardhmja jonë. Mësojini ata mirë dhe lërini të drejtojnë. Tregojuni atyre bukurinë që bartin përbrenda”.

“Unë të uroj kënaqësi dhe lumturi, por mbi të gjitha, të uroj dashuri”.