Pasi kishim ngrënë drekë në hotel, një grup prej nesh shkoi në shesh jashtë saj. Ne pamë një linjë të gjatë taksiesh, të cilat pritnin pa pushim nga një kabinë rezervimi. Pyesim veten se sa shpesh punonin këta dhe nga kush; nuk kishte një shpirt në sy duke marrë interesin më të vogël në to.

Njëri prej nesh shëtit në kabinë dhe e pyeti njeriun të ulur brenda nëse mund të merrnim një taksi për të na çuar në malin Dajti, pak nga Tirana. Pikërisht kur dukej se kishim arritur të punësonim një taksi, një person tjetër brenda dhomës ngriti një marrës telefonik, dëgjoi për një moment dhe pastaj pëshpëriti diçka për njeriun me të cilin sapo kishte negociuar.

Ai na bëri thirrje dhe vuri në dukje në hotel. Disi, na bëri të qartë se ne duhej të rezervonim taksinë jo prej tij, por nga tavolina e pritjes.

Burimi: https://adamyamey.travellerspoint.com/13/