Rënia e sistemit komunist është një nga ngjarjet më të rëndësishme të Shqipërisë, por vitet e para nuk ishin dhe aq të thjeshta për qytetarët.

Kjo jo vetëm në aspektin ekonomik, por dhe në organizimin e një shoqërie me rregulla dhe norma demokratike.

Në video shihet se si Tirana në vitin 1994 është e pushtuar nga kaosi.l.h/ dita