Fishekzjarre ne qiellin blu,
po ndicon sonte kudo,
qesh voglush i nenes qesh…
qesh ti sonte mos pusho..

Sa gaz ndjej ne shpirtin tim,
kur dy dockat lart i ngre,
dhe buzqesh voglushi im,
si nje qiell pa re.
Nga ngjyrat qesh
po asgja nuk di voglushi im…

Por kur te ritesh ti
o shpirt do te mesosh
se nga kjo dite
plot drit e melodi
e vetem syte e tu
shkelqejne marin drite

Fishekzjarre ne qiellin blu,
po ndicon sonte kudo,
qesh voglush i nenes qesh…
qesh ti sonte mos pusho..

Sa gaz ndjej ne shpirtin tim,
kur dy dockat lart i ngre,
dhe buzqesh voglushi im,
si nje qiell pa re.

Nder syte e tu
o vogelushi im
sonte gjej gezim
Celu vete pa kufi
ku do te ecesh ti

gjej lumturine
qe do te te ndjek nga pas
cdo gje sot e gjej
per tek syte e tu