Nuk thonë kot, punë ka, por duhen profesionistë. Dhe në fakt, në Tiranën që strehon rreth 1 milion shqiptarë, ka shumë mënyra për të bërë lekë, ashtu siç na shohin sytë edhe shumë çudira.

Të tilla janë edhe fotot që po ju sjellim më poshtë;

Burimi: Gazeta-Shqip.com