Neper shtegun historik dhe panoramik te Oroshit!…

(Abacia e Oroshit-Sarajet e Gjomarkajve-Nënshejt-Bjeshka e Oroshit, eshte nje prej shtigjeve interesant, i markuar tashme nga InfoKulla Mirdite, si bashkepunim i Marianne Graf me Bashkine Mirdite. 

Vizitorët ndërkombetarë të ndërmjetësuar nga Zonja Marianne Graf shijuan natyrën e veçantë të kësaj zone. Produktet turistike të krijuara nga Infokulla/ Bashkia Mirditë tashmë janë gati për të gjithë vizitorët, shenohet ne portalin e InfoKulles MIRDITA)

Marrë nga muri në FB i Gjergj Marku