Kur bien fyelli ciftelia
naten deri vone
vet nga zemra kendon malsia
krenaria jone.

ti o fyell i barive
bukur po tingellon
neper bjeshket e malsive
qe lavdi ndricon

bjeri ciftelis or djale
kenge tri, mave ushton
kur bien fyelli ciftelia
naten deri von

vet nga zemra kendon malsia
krenaria jone

mushen malet me tarraca
shkalle shkalle qendis
do ti kthejme ne tok pjellore
shkrepat e malsise

prandaj kanga dhe jehona
maleve ushton
sot po gezohen zemrat tona
gzon malsia jone

bjeri ciftelis or djale
kenge tri, mave ushton
kur bien fyelli ciftelia
naten deri von

vet nga zemra kendon malsia
krenaria jone

kur bien fyelli ciftelia
naten deri von
vet nga zemra kendon malsia
eiheheeii…
kjo krenaria jone