O ra zilja më zuri frika 
profesori hyri në mësim 
dhe ne vend si sme ra pika 
Kur ai thirri emrin tim 

Unë asnjë fjalë s’kisha mësuar 
Se mbrëmë në takim isha me ty 
Po nisi lemza e bekuar 
Në d’rrasë të zez shihja dy sy 

(refren) 
Ohoho mos më ngacmo 
Ohoho te lutem ooo 
Tralalala … 

Ç’më kujton kaq shpesh mor djalë 
Lemz or lemz më ler të qetë 
Është turp i madh kur s’di një fjalë 
Edhe lemza kisha mbet 

M’ ler moj lemzë se mbarova 
Çdo mësim unë ta mësoj 
Po të jap fjalën po kalova 
Në takim më shpesh do shkoj 

(Refreni dy herë) 

Por lermë moj lemzë se mbarova 
Çdo mësim unë ta mësoj 
Po të jap fjalën po kalova 
Në takim më shpesh do shkoj 

Në takim më shpesh do shkoj 
Në takim më shpesh do shkoj