lalalala…
lalalala…

Ne nje vals na bashkoi
dhe na fali lumturin
tingujt sot i Ndigjoj
dhe kujtoj prape rinine

Bashk me pranveren dhe ti lulezon
lule plot ere qe ne shpirt me gjalleroi…

(refreni)
Vals o vals ti jeho
mbi te bukurin atdhe
Fushat tona i pershkon
ku shperthen jete e re.

lalalala…
lalalala…

Sa knaqsi kur degjoj
valsin tone ne ket pranvere
ai perseri po na fton
te vallzojme si ate here

Bashk me pranveren dhe ti lulezon
lule plot ere qe ne shpirt me gjallerroooooooooon

(refreni)

Vals o vals ti jeho
mbi te bukurin atdhe
Fushat tona i pershkon
ku shperthen jete e re.
lalalala…
lalalala…