Falenderojme sportisten e talentuar, anetaren legjendare te ekipit te Dinamos, Mimoza Ibrahimi, e cila me ane te kontributit te saj, i dhuroi faqes sone disa nga fotot me te bukura te ekipit nder vite. Shijojini te dashur sportdashes dhe tifoze te Dinamos se famshme. Falemnderit Moza!

Burimi: DINAMO – Albanian Volleyball Legend