Të veshura thjesht, ato ngjajnë të bukura në thjeshtësinë e tyre.

Në vitet 90-të kur regjimi komunist kishte rënë, fotografi i njohur Roland Tasho përtej fotove historike të realizuara në ato vite, nuk ka harruar të fokusojë në aparatin e tij dhe imazhe të bukurinë natyrore të femrave shqiptare.

Kohë më parë ai i solli këto foto në një ekspozitë, ndërsa shpesh herë poston në profilin e tij në Facebook foto që të kujtojnë kohë që reflektoheshin qetësisht në portretin e vajzave. Disa prej tyre po i publikojmë këtu.

Burimi: Gazeta-Shqip.com.