Sa knaqsi kur degjoj
valsin tone ne ket pranvere
ai perseri po na fton
te vallzojme si ate here

Bashk me pranver
une dhe ti lulezon
lule plot ere qe
ne shpirt me gjallerron


Vals o vals ti jeho
mbi te bukurin atdhe
Fushat tona i pershkon
ku shperthen jete e re.


lalalala…
lalalala…


Ne nje vals na bashkoi
dhe na fali lumturin
tingujt sot i degjoj
dhe kujtoj prape rinine

Bashk me pranver
une dhe ti lulezon
lule plot ere
qe ne shpirt me gjalleroi…

Vals o vals ti jeho
mbi te bukurin atdhe
Fushat tona i pershkon
ku shperthen jete e re.

lalalala…
lalalala…