Kur të gjithë po mundohen të kontribuojnë me çfarë kanë mundësi në këto ditë të tri, shta ndihmën e tyre po japin edhe ata të cilët kanë nevojë për ndihmë.

Nëpër vend-grumbullimet e ndihmave monetare janë ofruar shuma të ndryshme nga qytetarët ndërkohë që ditën e sotme ka dhuruar ndihmën e saj edhe një grua e moshuar që ka lënë pensionin ashtu siç e ka marrë.

Ajo ka thënë se nuk e donte pensionin e vet do mjaftohet me të bashkëshortit dhe do të hajë më pak këtë muaj.

Solidariteti I kësaj zonje si dhe shumë zonjave të tjera në këto ditë është për tu admiruar. Shqiptarët e kaluan provën e vëllazërisë.

Burimi: InfoShqip