FMimages Albania për herë të parë ju sjellë një video të rrallë të Mbretit Zog dhe Mbretereshës Gjeraldinë e realizuar në Paris në vitin 1940.

Në video shihet Mbreti Zog dhe Mbretëresha Gjeraldinë dhe djali i tyre Princi Leka. Më 7 prill 1939 Italia Fashiste sulmi Shqipërinë dhe  Mbreti Zog iku në ekzil. Zogu ishte Kryeministër dhe më pas President i Shqipërisë, para se të bëhej mbret dhe kishte kaluar vitet e fundit të jetës

Lajme