Këto foto janë realizuar në fillimin e viteve ’80! 

Në to shfaqen të fëmijët duke u larë në det në kampin e pionerëve në Durrës. Fotot janë bërë nga fotografi Michael Setboun dhe janë publikuar në blogun e tij si kujtime nga shqipëria setboun.com