Vito ç`mu bëre në gjumë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane,
aman moj se më trete..

Eh sikur mu mbyte në lumë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane
Aman moj se më trete.

Nga pas ty vija dhe unë
xhane, xhane moj Vito!
Vito, Vito moj xhane
Aman moj se më trete..