Çmime e Tituj
“Artist i Popullit” & “Mjeshtër i Madh”

2006
Çmimi “Aktori më i mirë” 
për rolin e plakut të braktisur në dramën “Pjata prej druri” e Edmond Morris në Festivalit të Teatrove në Dibër të Madhe në vitin 2006.
2005


Çmimi “Aktori më i mirë” 
për rolin e Plakut të braktisur në dramën “Pjata prej druri” e Edmond Morris në Festivalin “Apollon 2005” në vitin 2005 .
2004


“Çmimin e Madh të Karrierës” 
3/2/2002
Qytetar Nderi i Dibrës
26 Prill1981


Kupa e Festivalit 
për interpretimin e rolit të Admiralit Zheleznov, komandanti rus i bazës në filmin “Ballë për ballë” dhe rolin e Halitit në filmin televiziv “Goditja”, në Festivalin e IV-ët të Filmit Shqiptar të zhvilluar në Tiranë nga data 20 deri në 26 Prill të vitit 1981.


Nderime dhe respekt 
Burimi: Kinematografia Shqiptare