Yllka Leti prej se ka lindur vuan nga fibroza cistike, sëmundje kjo që prek organet e brendshme.

E terapia për këtë sëmundje është mjaftë e shtrenjtë dhe një pjesë e saj nuk gjendet në Kosovë.

Falë propozimit të mësueses së saj ajo ka vendosur t’i shes pikturat që bënë  dhe në këtë mënyrë të sigurojë paratë për blerjen e terapisë, ngase familja nuk qëndron mirë finansiarisht .

Më gjerësishtë mund ta ndiqni videon në vazhdim:

Burimi: Gazeta Observer