Fansat e Freddy Mercury patën një surprizë të enjten që ndoshta për ta do të mbetet e paharrueshme. Miku dhe bashkëpunëtori i grupit,  Dave Clark publikoi një videoklip të filmuar në vitin 1986 ku Mercury këndoi për herë të parë këngën “Time Waits For No One”.

Kënga u regjistrua për herë të parë në Abbey Road Studio, por për shumë vite ky regjistrim konsiderohej i humbur.

“Time Waits For No One” e Freddy Mercury është demoja e parë muzikore e mjusikkëllit “Times” që u shfaq  në të njëjtin vit në Londër. Një version shumë emocional ku dëgjohet një tingull pianoje dhe zëri karakteristik i  legjendarit Freddy Mercury.

Burimi: http://www.respublica.al